HLCIT FOSS Orientation Interaction Program

From FOSS Nepal Community Wiki
Jump to: navigation, search

Program Details

Organized by: High Level Commission for IT and FOSS Nepal Community
Venue: HLCIT, Singha Durbar , Kathmandu, Nepal
Date: Sunday , 24th June 2007 (Ashad 10, 2064)
Time: 11 :00 AM to 1 :30 PM

Training Schedule and Contents:

11:00 - Inaugural Speech by Dr. Pariyaar ,10 mins
11.10 - Introduction to FOSS & FOSS Nepal Community ,20 mins
11:30 - FOSS Alternatives and its cost benefit 30 mins
12:00 - Tea Break 10 mins
12:10 - Demonstration of different FOSS Alternatives 15 mins
12:25 - Successful FOSS implementations and deployments in Nepal 30 mins
12:55 - Interaction
01:30 - Tea and Snacks